Cadel Rondo 5.5 kw

1.718,00

(Inclusief BTW)
 

Korte omschrijving:

KIEZEN VOOR CADEL IS … kiezen voor een groenere planeet: Wie verwarmt met een CADEL pelletkachel respecteert het milieu....
 
KIEZEN VOOR CADEL IS
 • kiezen voor een groenere planeet:
  Wie verwarmt met een CADEL pelletkachel respecteert het milieu. Pellets zijn een 100% natuurlijke brandstof, ook aan de productie komen geen chemische behandelingen te pas. Kiezen voor een CADEL pelletkachel is kiezen voor een verlaagde luchtverontreiniging en een betere zorg voor het milieu.
 • kiezen voor gebruiksvriendelijkheid:
  Warmte met 1 druk op de knop, met een pelletkachel is het mogelijk! De CADEL pelletkachels zitten eenvoudig in elkaar en zijn efficiënt te bedienen.
 • kiezen voor een verlaagde energiefactuur:
  Omdat pellets een vernieuwbare vorm van energie zijn, ligt de kostprijs een stuk lager. De pellets zijn daarnaast ook makkelijk te verkrijgen in de winkel.
 • kiezen voor kwaliteit:
  CADEL kiest voor de kwalitatiefste grondstoffen om zijn producten mee te vervaardigen. Om de hoogste kwaliteit te garanderen, gebruikt CADEL voor zijn kachels en haarden enkel hoogwaardig gietijzer en roestvrij staal (resistent tegen hoge temperaturen), de zuiverste messing afwerking en met de hand gegoten keramische tegels, afgewerkt met een traditionele kristalglazuurlaag.
 • kiezen voor veiligheid:
  CADEL garandeert de veiligheid van zijn elektrische systeem (EC merk), het verbruik en de uitlaatstoffen. De kachels zijn conform de verscheidene, strenge Italiaanse normen.
 • kiezen voor een kwalitatieve service:
  CADEL garandeert een uitstekende dienst na verkoop


Eigenschappen
Achteraansluiting
Kamerthermostaat met weekprogrammatie
Afstandsbediening inbegrepen

5,5 kW
90%
70 kg
13 kg
Ø 80 mm
15 uur/h – 26 uur/h
35 – 49 dB
460 mm
460 mm
795 mm
60 m³ - 120 m³

Gerelateerde producten

Best verkocht

Featured products