Cadel KRISS 7.KW

1.809,00

(Inclusief BTW)
 

Korte omschrijving:

KIEZEN VOOR CADEL IS…

  • kiezen voor een groenere planeet:Wie verwarmt met een CADEL pelletkachel respecteert het milieu. Pellets zijn een 100% natuurlijke brandstof, ook aan de productie komen geen chemische behandelingen te pas. Kiezen voor een CADEL pelletkachel is kiezen vooreen verlaagde luchtverontreiniging en een betere zorg voor het milieu.
  • kiezen voor gebruiksvriendelijkheid:Warmte met 1 druk op de knop, met een pelletkachel is het mogelijk! De CADEL pelletkachels zitten eenvoudig inelkaar en zijn efficiënt te bedienen.
  • kiezen voor een verlaagde energiefactuur:Omdat pellets een vernieuwbare vorm van energie zijn, ligt de kostprijs een stuk lager. De pellets zijn daarnaast ookmakkelijk te verkrijgen in de winkel.
  • kiezen voor kwaliteit:CADEL kiest voor de kwalitatiefste grondstoffen om zijn producten mee te vervaardigen. Om de hoogste kwaliteit tegaranderen, gebruikt CADEL voor zijn kachels en haarden enkel hoogwaardig gietijzer en roestvrij staal (resistenttegen hoge temperaturen), de zuiverste messing afwerking en met de hand gegoten keramische tegels, afgewerkt meteen traditionele kristalglazuurlaag.
  • kiezen voor veiligheid:CADEL garandeert de veiligheid van zijn elektrische systeem (EC merk), het verbruik en de uitlaatstoffen. De kachels zijn conform de verscheidene, strenge Italiaanse normen.
  • kiezen voor een kwalitatieve service:CADEL garandeert een uitstekende dienst na verkoop

EigenschappenAchteraansluitingKamerthermostaat met weekprogrammatieAfstandsbediening inbegrepen

 
Eigenschappen | Spécifications
Afmetingen (B x D x H) : 575 x 480 x 945 mm
Volume m³: 50 m³ - 168 m³
Nominaal vermogen : 8,5 kW
Nominaal rendement : 91%
Gewicht : 80 kg
Voorraadtank : 18 kg
Rookgasafvoer : Ø 80 mm
Verbruik per uur : 0,91 kg/h – 2,01 kg/h
Autonomie: 9 uur/h – 20 uur/h
Decibels : 48 dB – 60 dB
Achteraansluiting
Kamerthermostaat met weekprogrammatie
Afstandsbediening inbegrepen
Uitvoeringen
Zwarte kachel met zijpanelen
in Ivoor of Rood en wit .zwart staal.

Gerelateerde producten

Best verkocht

Featured products